Monday, February 17, 2014

GTA San Andreas - Malaysian SF and Malaysian Peacekeeper 1990s

Nabil Majeni | 6:38 AM | 0Comments |
Assalamualaikum w.b.t

Well, aku sebenarnya mau buat DYOM berkaitan peristiwa Pasar Bakhara, di mana tentera Malaysia ada terlibat dalam misi menyelamat pasukan khas Amerika(Rangers dan Delta Force) yang terperangkap ketika cuba untuk menyelamatkan krew helikopter mereka yang terkorban. Aku nda puas hati ba sebenarnya dengan cerita yang dekat dalam filem tu. Teda la dorang kasi tunjuk tentera Malaysia. Humpph. Hampeh kalau omputeh yang buat cerita. Dia seja yang menang. Anyway, ini ada model yang aku edit sikit skin dia. Ala, kononnya Komando Malaysia la.

P/s: Aku tau Komando xkan pakai Patch warna warni camtu. Aku letak ja
supaya senang orang mau kenal.

P/s: Bendera Malaysia tu versi IR(InfraRed). Aku tau, 1990s Malaysia xda
beli lagi pun patch IR ni. US Spec Ops seja. Saja nak tambah "Cool Factor" :P

Well, tu seja la. Model daripada SID COD4 Megapack. Aku hanya Edit Textures seja. Bukan mau bagi-bagi pun. Seja menayang. Hehe. :P

Malaysia Flag
Blue United Nations helmet

Standard issue M16

Looks very cool :P


Model: ANRI
Textures: MrSand
Downloaded from: Gamemodding.net - EDIT(Lupa da...)
Dan ini pula, Malaysian Peacekeeper pada era 1990an. Aku men hentam seja. Janji nampak sama. Lagipun bukan aku nak bagi-bagi. Seja menayang. :P

Anyway, that is all for tonight! DYOM tersebut dijangka akan siap dalam masa 4 hari hujung minggu(Dua hari hujung minggu ni, dua hari hujung minggu depan) dan hari-hari sebelum hujung minggu tu akan dimanfaatkan untuk mengedit model, buat skin dan lain-lain. Sekian. :P
P/s: Peace Yo.

No comments:

Post a Comment

Press

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.