Monday, February 10, 2014

One step at a time...

Nabil Majeni | 4:40 AM | 0Comments |
Assalamualaikum w.b.t
Pada 10/2/2014 maka secara rasminya saya telah mula menjinakkan diri dengan dunia blogger. Hehe. Tak tau sangat apa yang bestnya blogging ni. Tapi bila tengok kat kawan-kawan yang ada blog, rasa jealous tu mula menghantui. Hahaha. :P Anyway, first post. Harap tak mati la semangat mau belajar blogging ni. ^^,
P/s: Kat blog ni, saya mungkin akan post 75% berkaitan mod GTA: San Andreas iaitu Design Your Own Mission(DYOM) dan 25% yang lain mungkin berkaitan dengan hidup saya sendiri. Sekian. Peace yo!

No comments:

Post a Comment

Press

© Copyright 2013 | ALL Right Reserved to Owner. Design With Love by Nurrul.